Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

Bár még csak javában rendezgették sátraikat péntek kora délután az árusok a környei Nemzetiségi és Sörfesztiválra készülődve, a vidámpark dodgemje és játszószerei mégis „dübörögtek”. A gyerekeknek és felnőtteknek azonban ezúttal nem kellett zsetonnal bíbelődni és sorba állni a pénztárnál, hiszen Greznár Oszkárnak köszönhetően díjtalanul mulathattak a kis vidámparkban.

A tatabányai vállalkozó már több mint egy évtizede vesz részt minden évben a környei sörfesztiválon, idén pedig már második alkalommal gondoskodik a vidámpark mellett a vendéglátásról és a vásárosokról is, s a kömlődi Kerényi Béla Református Diakóniai Intézmények gondozottjai és környei gyerekek sem először élvezhették neki köszönhetően ingyen a hintákat.

Mint mondta, pár esztendeje merült fel a gondolat, hogy ezzel a kedves gesztussal szerezzen örömet a kömlődi gondozottaknak, s a Környe külterületein élő, hátrányosabb helyzetű gyerekeknek, akik bele is vetették magukat az élvezetekbe, s a közel két órás vidámparki móka után még egy-egy kürtös kalács is „ütötte a markukat”.

 

Megosztás