Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

Úgy tűnik, már-már verhetetlen a Vashíd csapata, amely a decemberi Karácsony Kupa után szombaton a Farsangit is elhódította a környei általános iskola tornatermében. Az, hogy a maskarás időszakban is teremfocizni hívják a falubelieket, két évtizedes múltra tekint vissza, idén már 21. alkalommal rúgták a bőrt.

A megmérettetésre hat csapat nevezett, két csoportban körmérkőzéseket játszottak, majd következtek a helyosztók. Az együttesek 11 mérkőzésen csaptak össze, s összesen 82 alkalommal rezgették meg sikerrel az ellenfél hálóját. A harmadik helyért vívott küzdelemben a Toncsi Húsbolt Toncsi csapata 6-4 arányban alulmaradt az Aligators-al szemben, majd következett a döntő a Blue Dragon és a Vashíd között.
Egy ideig egyik csapatnak sem sikerült előnyre szert tennie, hiszen 1-1-es félidővel zártak, a szünetben azonban történhetett valami, hiszen a vashidasok – mondhatni – megtáltosodtak. Még nézőszórakoztató kapus attrakcióra, s ezer százalékos gólhelyzet ziccer kihagyására is futotta a részükről a második játékrészben, s végül 5-1-es győzelmükkel esélyt sem adtak a Blue Dragonnak, hogy a képzeletbeli dobogó legmagasabb fokára kapaszkodhassanak. A kupát tehát a Vashíd szerezte meg, második lett a Blue Dragon, harmadik pedig az Aligators.

A nap két legeredményesebb játékosa is a kupagyőztes Vashíd színeiben vehette át Török Mihály főszervezőtől az elismerést: Lord Sándor a legjobb kapusnak, míg ifj. Török Mihály a Gólkirálynak (10 gól) járó emléktárgyat.

Megosztás