Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

A megyei közgyűlés által alapított kitüntetéseket adtak át pénteken délelőtt a megyeházán. Szakmai szervezetek ajánlása és a megyei közgyűlése döntése alapján 17-en vehettek át elismerést – a többi között – a gazdaság, a rend-és életvédelem, valamint a sport területéről.

Az ünnepség elején a megyei önkormányzat megyei identitás programja keretében Tatabányának ajándékoztak megyezászlót, mely az összetartozást, a megyéhez való kötődést jelképezi. A lobogót Szücsné Posztovics Ilona Tatabánya polgármestere vette át Popovics Györgytől, a megyei közgyűlés elnökétől és Bencsik János országgyűlési képviselőtől. Az ünnepi eseményen jelen volt dr. Kancz Csaba kormánymegbízott és dr. Völner Pál országgyűlési képviselő is, akik közreműködtek a díjak átadásában. Czunyiné dr. Bertalan Judit országgyűlési képviselő egyéb közfeladat ellátása miatt nem tudott részt venni az eseményen.

A kilenc kategóriában adományozható Komárom-Esztergom Megye Gazdaságáért Kitüntető Címet a 2020. évi tevékenység alapján ítélték oda. A megye agrárvállalkozása kitüntető címet az esztergomi Hámory Áron Ottó, a megye egyéni vállalkozója kitüntető címet a dorogi Hervai Ferenc nyerte el.

A megye kisvállalkozása az esztergomi Rizzoni Kft. lett, a díjat Ember Dániel vette át. A megye gazdaságáért Életműdíjat az esztergomi Kárpát Csaba mérnöknek ítélték oda. A megye nagyvállalkozása kitüntető címmel az ácsi Hartmann Hungary Kft. tevékenységét ismerték el, a díjat Szilvási Ramóna HR-igazgató vette át. A megye Stratégiailag Kiemelkedő Fontosságú Nagyvállalata a komáromi SK Battery Hungary Kft. lett, a díjat Han Sangkyu ügyvezető igazgatónak adták át. A megye kézműveseként a tatai Molnárné Tamás Anettát ismerték el, a megye középvállalkozása cím a tatabányai Aladdin Nagy Kft.-hez került, és Stetner-Nagy Orsolya, valamint Nagy Dániel vették át. Kovács Károly a tatabányai KOVAS Kft. képviseletében a megye szakképzője kitüntető címet vehette át. A gazdaság kategóriában idén különdíjat is átadtak, amit a környei méhész, Simonné Venter Éva kapott.

 

forrás: KEMÖH sajtó

Megosztás