Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

Bár a közös Családi Majális és főzőverseny idén sajnos elmarad a környei tó partján, a Vándor Fakanál idén is gazdára vár! A környei önkormányzat ezúttal hirdeti meg az első virtuális főzőversenyt falubeli családok, háztartások részére. A nevezőknek semmi mást nem kell tenniük, mint május 1-jén az otthonaikban elkészíteni bográcsban, sütőlapon, kondérban, bármely tetszőleges módon a kiválasztott ételt, és közben fotózni, fotózni, fotózni!

A főzésről és a végeredményről négy képet kell eljuttatni elektronikusan a muvhaz@kornye.hu e-mail címre május 2-án 12 óráig névvel, lakcímmel, telefonszámmal, e-mail címmel és az étel elnevezésével, receptjével. (A receptet csak az első helyezett esetében tesszük közzé.) Kérjük, hogy az egyik képen a kész étel, egy másikon pedig a készítő család, háztartás tagjai is legyenek láthatók. A fotók file neve: a „csapat” fantázianeve+ 1, 2, 3, 4.

A nevezők által elküldött képeket az önkormányzat a Művelődési Ház facebook oldalán teszi közzé, ahol like-okkal lehet szavazni május 5-én 12 óráig. A Vándor Fakanalat az nyeri el, aki a legtöbb szavazatot gyűjti össze, de természetesen a 2-3. helyezett is ajándékot vehet át egy későbbi időpontban.

Bár az ízlelőbimbók próbája ezúttal elmarad, és a fotók alapján a tálalás, külcsín lesz a mérvadó, bízunk benne, hogy így is sokan neveznek az első, és a remények szerint egyben az utolsó virtuális főzőversenyre. Kérjük, hogy egészségük megőrzése érdekében a főzés, a közös családi program során is tartsák be a veszélyhelyzet megkövetelte higiénikus és távolságtartási szabályokat.

Bővebb információ Salamon Gyöngyitől kérhető a muvhaz@kornye.hu e-mail címen, illetve a 30/3874690-es telefonszámon hétköznapokon 10 és 16 óra között.

 

Megosztás