Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

1baba-mamaA Művelődési Ház felújítása miatt jó ideig szünetelt a Baba-Mama Klub Környén, szerda délután azonban már negyedik alkalommal lakták be – szó szerint – a könyvtár olvasótermét a megújult intézményben az apróságok és anyukáik.

Hajmáné Kalocsai Éva könyvtáros pillanatok alatt otthonos kis játszóhellyé varázsolta az olvasótermet a kifejezetten a szerdánként érkező kis vendégek számára vásárolt plüss állatokkal, játékokkal, s elmondta, hogy ők valamennyien új klubtagok, hiszen a korábbi babák a felújítás ideje alatt már – ahogy fogalmazott – „kinőtték”, mert megnőttek.

3baba-mamaAz összejövetelekre Jenei Zita védőnő, aki maga is decemberben megszületett kislányával érkezik szerdánként, három éves korig várja a piciket és anyukáikat, hogy közösen mondókázzanak, beszélgessenek a babák fejlődéséről, s cseréljenek tapasztalatokat. S úgy tűnik, nem csak az édesanyák számára kellemes és hasznos a klubélet, a kicsik is tanulnak egymástól, hiszen Zita örömmel mesélte: kislánya új mozdulatot lesett el az utóbbi találkozón a nagyobb babáktól. A Baba-Mama klub minden szerdán 16 órától várja a babákat és anyukákat, s bíznak benne, hogy a számuk egyre gyarapodik majd, hiszen jelenleg pontosan 101 három év alatti gyermek él a faluban.

14baba-mama 2baba-mama 4baba-mama 5baba-mama 6baba-mama 7baba-mama 8baba-mama 9baba-mama 10baba-mama 11baba-mama 12baba-mama 13baba-mama

 

Megosztás