Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

Talán nem minden környei tudja, hogy tavaly októberben mazsorett csoport alakult községünkben Laczóné Friedrich Rita vezetésével. Kezdetben pontosan egy tucat ifjú hölgy ismerkedett a botforgatás, a mazsorett tánc alapjaival, ám ahogy múltak a napok, hetek, s terjedt a hírük az iskolában, óvodában egyre többen kaptak kedvet. Ma már egy híján harminc 5 és 11 év közötti, mozogni vágyó kislány táncol két korcsoportban.

Laczóné Friedrich Rita elégedett lehet, hiszen a gyerekek nagyon ügyesek, lelkesek, rengeteget fejlődtek e pár hónap alatt, s izgatottan készülnek a május elsejére tervezett bemutatkozó előadásukra.

Az elindulásnál természetesen az önkormányzat is bábáskodott, támogatta a kezdeményezést, a mazsorettek most viszont a község lakóinak segítségét kérik. Az első fellépésükhöz ugyanis elengedhetetlen a ruhák elkészíttetése, csizmák megvásárlása, ám ezeket önerőből nem tudják finanszírozni.

Ha valaki szívesen támogatná a mazsoretteket, hívja Laczóné Friedrich Ritát a 06 20 9847875-ös telefonszámon, vagy írjon a ritus78@gmail.com e-mail címre.

A segítséget a kis mazsorettek a remények szerint május elsején egy szívet melengető premierrel hálálják meg!

Megosztás