Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

Dr. Árendás József és Dr. Bublovics Péter környei házorvosok értesítik az érintetteket, hogy a rendelőikben már nem adnak első körös COVID elleni oltásokat, azt már csak oltóponton lehet elkezdeni. A mindkét rendelőre vonatkozó egységes háziorvosi rendelésmenet továbbra is hatályos, kérik az abban foglaltak betartását.

COVID elleni oltásra regisztrálni a következő linken lehet: https://vakcinainfo.gov.hu/regisztracio-oltasra, oltópontra jelentkezni pedig itt: https://www.eeszt.gov.hu/hu/web/guest/covid-oltas-idopontfoglalas

Az egységes háziorvosi rendelésmenet a következő:

A rendeléseken kizárólag előjegyzés alapján fogadunk beteget. Időpontot kérni csak rendelési időben, a rendelő vezetékes számán lehet.

Dr. Árendás József: 34/473-093 Dr. Bublovics Péter:34/473-064

Soron kívül csak a heveny rosszullétes esetet fogadjuk.

Kérjük, hogy az előjegyzett időpontra pontosan érkezzen! Sem az előjegyzett időpont előtt, sem utána nem tudjuk fogadni.

Rendelési időn kívül recept és beutaló írás, időpontkérés nincs.

Receptet csak elektronikusan írunk. Receptet, beutalót vagy igazolást kérni elsősorban e-mailen, vagy a vezetékes telefonon lehet. Személyesen, valamint az orvosi mobilon ilyen kéréseket nem fogadunk.

A rendelők email címei:

1rendelokornye@gmail.com

szentrokuskornye@gmail.com

Az előzetesen egyeztetett beutalót, igazolást és a táppénzes papírt legalább 1 munkanappal a kérés után, kizárólag a rendelés első fél órájában adjuk ki.

A korábban elrendelt vizsgálatok eredményeit a rendelés alatt időpontra előjegyezve telefonos konzultáció keretében értékeljük. Leleteket konzultáció nélkül nem értékelünk, és nem töltjük le az EESZT-ből.

A rendelési idő szakaszai:

0-30 perc dokumentumok kiadása
30 perctől a rendelési idő első feléig: előzetesen egyeztetett kontrollok, jogosítvány stb.
rendelési idő második fele: aznapi előjegyzések

A betegellátás helye jogszabálynak megfelelően a háziorvosi rendelő. Lakcímen csak orvosszakmai szempontból indokolt esetben látunk el beteget. Kényelmi szempontból lakcímen betegellátásra nincsen mód!

Az aktuális járványügyi szabályok betartása mindenki számára kötelező.

A megnövekedett telefonos forgalom és a betegellátás rendje miatt szíves türelmüket kérjük, hosszabb tárcsázás (legalább 8-10 tárcsahang) és esetleg többszöri próbálkozás szükséges lehet. Az orvosi mobilokon rendelési időben csak előzetesen egyeztetett telefonos konzultációs hívásokat tudjuk fogadni.

Dr. Árendás József és Dr. Bublovics Péter

Megosztás