Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

Március 27-én két környei fiúnak, Virágh Dávidnak és Weiger Ákosnak is szurkolhatunk a Diákolimpia Mezei Futóverseny megyei döntőjén, ahová sikerrel verekedték be magukat. Március 20-án rendezték meg a tatabányai Csónakázó tónál a Diákolimpia Mezei Futóversenyt, ahol a környei Kisfaludy Mihály Általános Iskola több csapata is elstartolt, s nem is elégedtek meg a „futottak még” helyezésekkel.

Az I. korcsoportban a lányok és a fiúk is a harmadik helyen végeztek. A lány csapat tagja volt Lein Laura, Labossa Luca, Bíró Viktória, Kovács Leila és Szűcs Kinga, a fiúké: Domina Máté, Füstös Bálint, Kománovics Patrik, Nagy Martin és Szemeti Zétény Szilveszter. A II. korcsoport fiúi, Versegi Attila, Labossa Döme, Fóthi Norbert, Saáry Zsolt és Mucsi Ákos sem adták alább a harmadik helynél, míg a III-as és IV-es korcsoport fiú csapatai a 4. helyen végeztek. Csapattagok voltak a III. korcsoportban Virágh Dávid, Turi Dávid, Nyilas Ábel, Monori-Kiss Csaba László, a IV. korcsoportban pedig Weiger Ákos, Áncsák János, Bakos Martin, Nagy Benjamin, Bíró Ádám.

A szervezők az egyéni eredményeket is értékelték, a környei diákok közül korosztályában a legjobb, második helyezést érte el Virágh Dávid, valamint a 6. helyezett Weiger Ákos. Ők ketten képviselik a környei általános iskolát március 27-én Kecskéden, a Diákolimpia Mezei Futóverseny megyei döntőjén. Gratulálunk a versenyzőknek!

Megosztás