Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

15ifihorgászBár a verseny lefújása előtt másfél órával 1-2 gyerkőc még bánatosan kémlelte a környei tó vizét, a szombati megmérettetésen végül valamennyi nevező horgára akadt törpeharcsa, ami azért is dicséretes, mert a felnőttek júliusi horgászversenyén bizony akadtak, akiknél nem kellett mérlegelni.
A Környei Horgász Egyesület jó 15 esztendeje hívja évi egy alkalommal gyermek tagjait is versenyezni, idén tizenegy fiú és négy ifjú hölgy telepedett ki reggel a tó partjára. Természetesen a szülői, nagyszülői kíséret és segítség sem maradt el, bár arra általában inkább a csali elhelyezésénél volt szükség, s egyben a verseny szabályai szerint megengedett is.
5ifihorgászA fiúk, lányok végül összességében több mint 23 kilónyi halat fogtak ki, s az eredményhirdetés során dr. Beke Ernő, az egyesület elnökhelyettese Scsibrán Zoltánnak nyújtotta át az első helyezettnek járó ajándékot. Zoli 2 kg 98 dekás összsúlyával végzett az élen, megfosztva trónjától a tavalyi győztest, Varga Kirát, aki csupán egyetlenegy dekával maradt alul. Harmadik lett ifj. Bánki István, negyedik Reichnach Fanni, ötödik Pachl Olivér.

16ifihorgász14ifihorgász 1ifihorgász 2ifihorgász 3ifihorgász 4ifihorgász 6ifihorgász 7ifihorgász 8ifihorgász 9ifihorgász 10ifihorgász 11ifihorgász 12ifihorgász 13ifihorgász

Megosztás