25 éves a dalkör

A Német Nemzetiségi Önkormányzat Környe és a Német Nemzetiségi Dalkör Környe tisztelettel meghívja Önt és kedves családját április 28-án 15 órától a Környei Német Nemzetiségi Dalkör 25 éves jubileumi ünnepségére!

A sikeres öregedésért

Tizenöt település közel száz tornásza regisztrált április 14-én a pilates klubok hetedik találkozójára, amire a megyeiek mellett a fővárosból és Fejér megyéből is érkeztek Várgesztesre, de ott voltak az Életet az Éveknek Országos Egyesület tisztségviselői is. Tar József a helyi pilates klub megszervezője fogadta a falu vendégeit, aki immár 10 éve műveli ezt a mozgásformát, majd Rising Károlyné polgármester üdvözlő szavait követően megkezdődött a bő egyórás közös torna, köztük a környeiek részvételével, amit nem más vezetett, mint a sportág egyik magyarországi meghonosítója, Solymosi Antal pilates instruktor.

Komposztálható hulladék gyűjtése Környén

A levágott füvet és egyéb lágyszárú növényeket a szolgáltató megfelelő teherbírású zsákban, illetve maximum 70 cm hosszú, és 50 cm átmérőjű kötegekben összekötve, alkalmanként legfeljebb 0,5 m3 mennyiségben szállítja el az ingatlan elől. A nem megfelelő méretű és mennyiségű, rendezetlenül kihelyezett ágnyesedéket a társaság nem szállítja el.

Véradás

Az önkéntes véradókat várja április 25-én, szerda délután fél 1 és fél hat között a környei Közösségi és Tájházban a Vöröskereszt. Adj vért, életet menthetsz! Az idei évben még két alkalommal, július 26-án és október 25-én lesz Környén véradás.

MARICA GRÓFNŐ május 12-én is!

A Pesti Művész Színház a jelentős érdeklődés miatt dupláz, tehát május 12-én is bemutatja a környei Művelődési Házban a Marica grófnőt. Jegyek 2 500 Ft-os áron, KÖRNYE KÁRTYÁVAL 1 500 forintért vásárolhatók! Telefon: 34/473-091, 06 30/646 2147, muvhaz@kornye.hu