Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

Nem történt személyi sérüléssel járó közúti közlekedés baleset vasárnap Komárom-Esztergom megyében, ahol a rendőrség fokozott közlekedésbiztonsági ellenőrzést tartott. A rendőrök az M1-es autópályán, valamint az egy- és kétszámjegyű főutakon mérték a járművek sebességét, ellenőrizték a járművezetőket, azok okmányait. Az ellenőrzés folytatódik.

A gépjárművezetők esetében az ittasan közlekedők kiszűrése volt az elsődleges szempont, valamint a passzív biztonsági eszközök használata. A mulasztókkal szemben szankciót alkalmaztak a rendőrök, míg a közúti közlekedés szabályait kisebb fokban megsértőket a járőrök inkább figyelmeztették és felhívták figyelmüket saját és mások testi épségének megóvására.

A járművezetők a következő napokban is a megszokottnál több rendőrre számíthatnak a megye egy és kétszámjegyű útjain. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság elkötelezett a közlekedési morál javítása iránt, legyen szó gyalogosról, kerékpárosról vagy gépjárművezetőről. Emellett a rendőrség másik fő törekvése, hogy a folyamatos közterületi jelenléttel és a fokozott közlekedésbiztonsági ellenőrzésekkel kevesebb legyen a baleset Komárom-Esztergom megyében.

Megosztás