Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

Kedves Gyerekek, Anyukák, Apukák!

Ugyan még nem rázta meg a szakállát, még nem borítja fehér hó a tájat, de hamarosan itt az év vége és eljön hátán a nagy puttonyával minden kisgyerekhez a Mikulás. Lassan itt lesz a karácsony is, biztos sok-sok ajándékot szeretnétek kapni. Azért, hogy ne kelljen törnie a Mikulásnak, és a Jézuskának a fejét, legyetek segítségükre abban, hogy levélben megírjátok a kívánságaitokat, és a hosszú listátokból, ha nem is mindent, de sok ajándékot megtaláltok majd az ablakban a szépen kitisztított csizmáitokban, vagy a karácsonyfa alatt.

Még nem késő, hogy vegyetek kézbe papírt, színes ceruzát és írjátok meg, mit is szeretnétek ajándékba kapni. Aki még esetleg nem tud írni, mert olyan pici, az megkérheti nagyobb tesóját, édesanyját, édesapját, hogy segítsenek a levélírásban.

Közeleg Advent első vasárnapja, december 2-a, amikor is a hagyományokhoz híven a katolikus templomban veszi kezdetét az ünnepvárás meghitt hangulata.

A karácsonyi fények felkapcsolásával egy időben, ismét a templomtéri kis házikójába várja a Mikulás, hogy a megírt leveleiteket átadjátok neki, hogy teljesíteni tudja kéréseiteket. Biztos minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy örömet szerezzen Nektek.

A borítékra ne felejtsétek ráírni a neveteket, és rárajzolni az ovis jeleteket!

Megosztás