Hat kis atléta, három érem

 

Remek eredményeket értek el a környei általános iskola atléta palántái szombaton a Komárom-Esztergom Megyei Atlétikai Szövetség által szervezett megyei tehetségkutató versenyen. A Tatabányai Sport Club pályáján a 9-10-11-12 éves gyerekek korosztályonként mérték össze tudásukat a versenylehetőség biztosítása és a tehetségek felkutatása érdekében életre hívott megmérettetésen, s községünk fiatal sportolói igazolták, hogy a legjobbak között a helyük.

A hirtelen hűvösre, esősre forduló idő sem szegte kedvét a több mint félszáz versenyzőnek, köztük Nagy Lillának, Szemeti Laborc Gellértnek, Bagi Kevinnek, Rozs Adriánnak, Lein Klaudiának és Demeter Zalánnak, akik hihetetlen erőfeszítéssel és győzni akarással küzdöttek a futó illetve távolugró számokban. A környei diákok olyan iskolák sportolóival vették fel a versenyt, amelyeknél napi szinten vannak edzések, így Demeter Éva felkészítő számára még értékesebbek az elért eredmények.

Községünk ifjú atlétái végül a 9 éves Szemeti Laborc Gellértnek (távolugrás) és a 12 éves Demeter Zalánnak (800 m futás) köszönhetően két aranyéremmel érkeztek haza, s Laborc még egy bronzérmet is begyűjtött 60 méteres futásban.

A lányoknál korosztályában szintén 60 méteren a negyedik helyen végzett a 9 esztendős Nagy Lilla, valamint a 11 éves Lein Klaudia.

Gratulálunk a gyerekeknek, s Demeter Évának az elért eredményekhez!