Bursa Hungarica – hamarosan lejár a határidő!

Környe Község Önkormányzata az Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve idén is kiírja a 2016. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot felsőoktatási hallgatók számára a 2015/2016. tanév második és a 2016/2017. tanév első félévére vonatkozóan. A pályázatokat november 9-éig lehet benyújtani!

A pályázatra azok az önkormányzat területén állandó lakóhellyel rendelkező, hátrányos szociális helyzetű felsőoktatási hallgatók jelentkezhetnek, akik a képzésre vonatkozó keretidőn belül, teljes idejű (nappali tagozatos) felsőfokú alapképzésben, mesterképzésben, egységes, osztatlan képzésben, felsőfokú szakképzésben folytatják tanulmányaikat.

Az ösztöndíj időtartama 10 hónap, azaz két egymást követő tanulmányi félév.

A pályázatot az állandó lakóhely szerint illetékes települési önkormányzat Polgármesteri Hivatalánál az EPER-BURSA rendszerben regisztrált és kinyomtatott pályázati űrlapon, a pályázó által aláírva, egy példányban kell benyújtani.

A pályázat benyújtási határideje: 2015. november 9.

A pályázatról bővebb információk itt olvashatók: PÁLYÁZATI KIÍRÁS Bursa 2016, valamint a részletes kiírás a www.emet.gov.hu (EPER-BURSA) oldalon tekinthető meg.