Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

Hétvégi foci eredmények

Női bajnokság:

Környe – Baracs 2-0 (1-0)

Környe: Terdik Tamara – Cserháti Renáta, Fábián Zina, Zemplényi Zsófia – Balatoni Dóra, Békefi Alexandra, Schlapak Brigitta, Mosolics Alexandra – Molnár Zsuzsanna

cserék: Keliger Lilla, Hribár Anett, Mohos Kitti, Pécsváradi Dorina, Németh Zsófia, Cserháti Anita

Gól: Mosolics, Cserháti R.

Végig jó iramú, lendületes, agresszív mérkőzés volt, amelyen igazi mezőnymunka dominált. A mérkőzés előre haladtával egyre több helyzetet dolgoztunk ki, és megérdemelten tartottuk itthon a három pontot, így két fordulóval a vége előtt három ponttal vezetjük a bajnokságot!

 

Megye I.

Bana – Környe 4-0

Az első félidőben jól tartotta magát a csapatunk, de a 45. percben jött kiállítás megpecsételte a második félidőnket, amit a hazaiak kihasználtak, és 4-0ra nyerték a találkozót.

 

IFI:

Bana – Környe 2 – 1

A hazaiak hamar vezetéshez jutottak, amit még sikerült egalizálni, de az egyenlítő gólunk után hamar betaláltak ismét a banaiak, és a 2. hazai gólra már nem tudtunk válaszolni.

 

U16:

Tát – Környe 3-0

U16-os csapatunk az első helyezett Tát otthonában becsülettel helyt állt, és csak a 2. félidőben nőtt a listavezető a csapatunk fölé.

 

U14:

Tát – Környe 1-4

U14eseink megszerezték második győzelmüket, ezzel felzárkóztak a mezőny második feléhez! Fontos győzelem volt, gratulálunk a fiúknak!

 

U9eseink a hétvégén Oroszlányon vettek részt Bozsik tornán.

Vissza a Környe Sportegyesület oldalára

Megosztás