Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

Több ezernyi jogszabályt kellene pontosan ismernünk, átlátnunk az összefüggéseit ahhoz, hogy akár csak egy családban előforduló jogi kérdést tisztázhassunk. Jó lenne tudni, forduljunk e bírósághoz, érdemes e jogi útra terelni egy-egy ügyet?

Díjtalanul kevés dolgot érhetünk el – a Jogpont+Mini azonban egy olyan jogsegélyt nyújtó szolgálat, melynek keretében gyakorlott jogászok adnak személyre szabott tanácsot. Az Európai Uniós támogatással, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló program elsősorban a cégjog, a társadalombiztosítás, a munkajog, a vállalkozóvá válás és a családjog jogterületein kínál eligazodást egészen az iratszerkesztésig. A tanácsadás igénybe vételekor nem kell személyes adatainkat megadni, az anonimitás teljes biztonságában tisztázhatjuk vitás kérdéseinket.

Környén a Polgármesteri Hivatalban dr. Partali László várja az érdeklődőket a hónap első négy szerdáján 8-10 óráig, legközelebb december 18-án. A személyes ügyfélfogadáson túl lehetőség van interneten (mailben és on-line) illetve a telefonos zöld számon (06-80/205-404) is tanácsot kérni. Ennek működéséről és a Jogpont+Mini-ről bővebb információt kaphatnak a www.jogpontplusz.hu honlapon.

Ne feledjék, ha pontos, szakszerű segítségre van szükség, keressék a Jogpont+Mini irodákat! jogpont__kornye

 

Megosztás