Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

20150311_143400Március 11-én rendezte meg a tatabányai diáksport egyesület a már hagyományos városi mezei futóversenyt a Csónakázó-tónál I. – IV. korcsoportos tanulók számára, akik közül a két idősebb korosztály első három helyezettje vívta ki a jogot a megyei versenyen való részvételre.

Jó hangulatú, közös bemelegítés után, szeles, hűvös időben álltak rajthoz a mezei futóverseny résztvevői, köztük 29 környei diák a Kisfaludy Mihály Általános Iskola színeiben. 20150311_142730Az eredményhirdetés során tanulóink közül ketten is kezet foghattak Kiss Antal olimpiai ezüstérmes gyaloglóval, miután Szemeti Zétény (2. korcsoport) a dobogó legmagasabb, Lopez Vega Hamka Emma (1. korcsoport) pedig a harmadik fokára állhatott. Bár Zétény korosztálya nem méreti meg magát a megyei versenyen, a szabályzat lehetővé teszi, hogy a nála egy évvel idősebbekkel rajthoz álljon, így április 24-én Kecskéden ismét elstartol az elsőségért. Dicséretet érdemel Labossa Luca is, aki hatodikként ért célba, de természetesen valamennyi résztvevő fiatal sportoló számára jár az elismerés!

Lopez Vega Hamka Emma
Turán Inez
Chnupa Vivien
Kohl Dániel
Auer Zsombor
Daróczi Vivien
Hetzl Panna
Lóczi Katalin
Béres Mónika
Gál Krisztina
Reinhardt Lili
Schwarc Laura
Tarcsa Dzsennifer
Saáry Szabolcs
Kugler Milán
Kerecsényi Ákos
Vérten Márkó
Kacz Botond
Alap Krisztián
Hoffman Erik
Hoffman Richárd
Adamek Lili
Tóth Szabolcs
Kerecsényi Ibolya
Versegi Magdolna
Bagi Martin
Budai Levente
Benkő Mirabella

csoportképSz.Zétény

A versenyen való részvételt Demeterné Slezák Éva Benczikné Benkő Edit ISK vezető segítségével koordinálta, valamint kísérték el a diákokat.

 

Megosztás