Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

környeJanuár 11-én kezdődött meg Várgesztesen a Sváb Kupa elnevezésű teremlabdarúgó sorozat tizenkettedik szezonja, amely két éve az utánpótlás korosztállyal is kibővült. Kecskéd, Környe, a Vértesi Erőmű és Vértessomló U9-es csapatai az elmúlt három forduló alatt és három helyszínen ízig-vérig focistaként küzdöttek, majd érkeztek el szombat délelőtt ugyanilyen elszántsággal a záráshoz Vértessomlón.

környe-erőműKörnye együttese már a nyitányban az élre tört és nem is engedett egyetlen csapatot sem a következő hetekben a közelébe, míg mögötte fordulónként „helycseréztek” időnként az együttesek. A Környét a szombati forduló szerzett pontszámait tekintve „megszorongatta” a kecskédi és vértessomlói alakulat, mivel mindhárman 6 pontot gyűjtöttek be a végére, így a gólkülönbség döntött a listavezető javára, de összességében nem volt veszélyben a kupagyőzelme.

A záró fordulóban a Vértessomló 10-1-es győzelmet aratott a Vértesi Erőmű felett, 8-1-es vereséget szenvedett el a Környétől, majd két gólt rúgott a Kecskédnek, miközben csak egyet kapott. A Környe első mérkőzésén 3-2 arányban kikapott a Kecskédtől, a Vértesi Erőmű elleni meccsük után azonban többen csak találgatták, hogy 14, vagy annál több alkalommal rezgették-e meg az ellenfél hálóját?

környe-erőmű_02A kupa és az eltelt hetek lényegét, erejét és fontosságát a Vértesi Erőmű edzője így fogalmazta meg – amolyan szolgálati közleményként –, amikor a Környe elleni meccs félidejében látta kissé letörni a gyerekeket: nincs semmi baj, játszatok, hát ezért jöttünk! A környeiek edzője pedig így, amikor a mérkőzés után a csapat tagjainak pontos végeredményt firtató kérdéseire válaszolt: nem számít, csak a játék!

eredményhirdetés_06A 2014-es U9-es Sváb Kupát összesítésben a környei csapat nyerte el, második helyen végzett a Kecskéd, harmadikon a Vértessomló és negyediken a Vértesi Erőmű. S minthogy valóban csak a játék számít, a díjátadáson a résztvevő valamennyi csapat képviselője boldogan szoríthatta magához a kupákat és okleveleket, s ahogy már lenni szokott, valamennyi kis labdarúgónak jutott ajándékba egy-egy szelet csokoládé is.

eredményhirdetés eredményhirdetés_02 környe-erőmű_03 környe-erőmű_04 környe-erőmű_05 környe-erőmű_06 környe-erőmű_07 környe-erőmű_08 környe-erőmű_09 környe-erőmű_10környe-erőmű_11

 

Megosztás