Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

Ismét bizonyította a környei mazsorettek a Pest megyei mazsorett szövetség által rendezett területi versenyen, melynek ezúttal Maglód adott otthont december elején. Az ifjú hölgyek heteken át készültek a megmérettetésre: a kicsik nagy izgalommal, hiszen életük első versenye előtt álltak, a nagyok pedig már némileg rutinosabban, hiszen ők október közepén a Győr megyei területi versenyen Rédén solo és duó kategóriában már indultak és igen szép helyezéseket értek el. (Junior solo kategóriában Bartus Eszter 3., Makai Réka 4., Laczó Hanna 5., Kapui Csenge-Budavári Helga cadett-duó kategóriában 3. helyezést ért el.)

Maglódon közel 400 gyerek lépett a világot jelentő deszkákra minitől a senior korosztályig több kategóriában, s mint Friedrich Ritától megtudtuk, a környei mazsorettek is több produkcióval tervezték az indulást, a próbalehetőségeik korlátozottak voltak, így nem sikerült tökéletesíteniük az ősszel elkezdett új számot.

A kora reggeltől késő estig tartó versenyt végül igen szép eredményekkel zárták a mazsók, ugyanis a nagyobb lányok tradicionális fúvószene kategóriában másodikak lett, míg a kicsik, akik alig három hét alatt tanulták be számukat, életük első versenyén első helyezést értek el.

További eredmények:

duó cadett kategóriában Laczó Hanna és Lein Klaudia 4., Kapui Csenge-Budavári Helga 6. helyezés

cadett solo kategóriában Makai Réka 4., Csánó Nadin 8., Bartus Eszter 10. helyezés

 

Megosztás