Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

mikulas-tuzharcGyerekzsivajtól volt hangos az iskola tornaterme december 6-án délután, hiszen elérkezett a 3-4. osztályosok hagyományos Tűzharc Bajnoksága. A tét ilyenkor nem kicsi: a győztes osztály 1 évig büszkélkedhet a vándorkupával, ami méltán szép dísze az osztályteremnek. A rövid köszöntő és szabályismertető után kezdetét vették a mérkőzések.

A játékot 12-12 gyerek játssza 2 térfélen 1 csapatkapitány vezetésével, aki ezúttal Mikulás sapkában játszott. A játékidő 1o perc, az a csapat nyer, amelyik hamarabb dobja ki szivacslabdával az ellenfél játékosait. A játék gyors, mozgalmas, pontos célzásokra és rövid reakcióidőre épül. Új szabályként vezettük be, hogy amelyik játékos dobás közben rálép a vonalra annak át kell adnia a labdát az ellenfél csapatának.

A szoros és sportszerű meccsek után a vándorkupát a 4.b vehette át, második helyen végzett a 4.a, a képzeletbeli dobogó harmadik fokára a 3.b állhatott, míg negyedikként a 3.a zárt. Köszönjük a játékvezetést Vadász Éva tanárnőnek, a fényképeket Horty Károlynénak, a 4.a osztályfőnökének.

Demeterné Slezák Éva

mikulas-tuzharc_02mikulas-tuzharc_03 mikulas-tuzharc_04 mikulas-tuzharc_05 mikulas-tuzharc_06

Megosztás