Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

8h.party2013. október 31.-én csütörtökön 15 órától igazán sikeres és vidám hangulatú Halloween-partyn vehettek részt a környei Művelődési Házba látogató gyerekek és szüleik. Halloweenes dekorációkat, játékokat készíthettek a különböző anyagokból. Nagy sikere volt a tökfaragásnak, ahol a gyerekekkel együtt az anyukák és apukák is szorgoskodtak. Estére a mosolygó, vagy „ijesztő” de mindenképpen hangulatos töklámpások világították be a Művelődési Ház előterét.

A jó hangulat mellett finom sült tök és sült alma várta a megéhező résztvevőket. A gyerekek késő délutánra már izgatottan várták a jelmezesek zenés felvonulását. Szellemek, boszorkák, vámpírok és egyéb „lények” népesítették be az előteret. 20h.partyAz 5 tagú zsűri választotta ki a 3 legötletesebb és legjobb jelmezest, akiknek a jutalma egy-egy halloweenes csokitorta volt. Volt, aki hazavitte, volt, aki a barátaival osztotta meg. Mi is megkóstoltuk nagyon finom volt.

Az ajándékokat és az elkészített játékokat és a töklámpásokat hazavihették a gyerekek.

A rendezvény lebonyolításában sokan segítettek. A TTKT ESZI Családsegítő Szolgálat és Gyermekjóléti Központ munkatársainak ötletei alapján, és segítségükkel készültek az ötletes figurák és dekorációk. A sült almát és a sült tököt a TTKT ESZI Környei Segítő Szolgálat Idősek Otthona dolgozói sütötték meg. Nagy segítséget jelentettek az önkéntes diákok, Krupánszky Gergely, Szolnok Réka és Barta Nóra. Mindenki segítő közreműködését köszönjük. Jövőre várjuk azokat is, akik most otthon maradtak. Addig van idő kigondolni a jelmezeket is.

Schweininger Ilona intézményvezető

1h.party 2h.party 3h.party 4h.party 5h.party 6h.party 7h.party 9h.party 10h.party 11h.party 12h.party 13h.party 14h.party 16h.party 17h.party 18h.party 19h.party 21h.party22h.party15h.party

 

Megosztás