Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

17népijátszóMocsárjáró, sajtdobáló, tyúkpofozó, csigaverseny, gólyaláb, lovacskázás és még számos ügyességi népi játék, no meg természetesen arcfestés várta hétfő délelőtt a kicsiket a Vackor Óvoda 1. épületének udvarán.

A Huncutka Alapítvány már nem első alkalommal látogatott el az intézménybe, ám ezúttal nem ugráló várral, hanem olyan játszószerekkel érkeztek, amelyek bizony olykor alaposan próbára tették a gyerkőcök ügyességét, leleményességét. 8népijátszóA mocsárjáróval például nem is olyan könnyű haladni, főként, hogy két játszadozónak kell egymáshoz igazítani a lépéseit. Időnként az „önjáró” lovacska is megmakacsolta magát, s előfordult, hogy hiába pofozták a tyúkot, csak nem akart a fazékba repülni, ám a gyerekek remekül szórakoztak a számukra szokatlan és ismeretlen játékokkal az „elő-gyereknapi” programnak is tekinthető délelőttön.

18népijátszó 1népijátszó 2népijátszó 3népijátszó 4népijátszó 5népijátszó 6népijátszó 7népijátszó 9népijátszó 10népijátszó 11népijátszó 12népijátszó 13népijátszó 14népijátszó 15népijátszó 16népijátszó

Megosztás