Nyári Adok-Veszek – baba és kisgyermek ruhabörze június 15-én!

01bababörze 011Sok a kinőtt ruha? Jó lenne egy mérettel nagyobb cipő? Pár csörgőtől megszabadulnál? Szerezz helyette mesekönyvet! Vár a Nyári adok-veszek, baba és kisgyermek ruhabörze június 15-én, szombaton 9 és 13 óra között a környei Művelődési Házban. Ne hagyd, hogy az alig használt ruhák, játékok, egyéb tárgyak dobozokban és a padláson porosodjanak, miközben más családok életét nagyban megkönnyíthetnék, örömet szerezhetnének a lurkóknak.

Hozd el az ÉDI Egyesület és a környei Művelődési Ház szervezésében megvalósuló börzére a játékokat, ruhákat, cipőket, mesekönyveket, rajzeszközöket, babaetetéshez tartozó cuccokat, hordozókat, pelenkázó kellékeket, gyerekszobai dekorációt, jelmezeket, gyerekbiztos bizsukat, tanszereket, egyszóval bármit, ami még jó állapotban van, de már nincs rá szükséged.

Asztalfoglalási szándékod legkésőbb június 10-éig jelezheted Tromposch Ágnesnél a 30/824-6519-es telefonszámon hétfőtől péntekig 9 és 12 óra között.

Az asztaljegyeket (400 Ft) a Művelődési Házban Schweininger Ilona igazgatónál lehet átvenni nyitva tartási időben: hétfőtől csütörtökig 9 – 20, pénteken 9 – 21 óra között.

bababorze13b