Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

5bublovicsLegutóbb októberben összegeztük a nyolc esztendős környei úszó, Bublovics István sikereit és érmei számának gyarapodását, amely – úgy tűnik – megállíthatatlan. A fiatal tehetség sorra gyűjti a ragyogó helyezéseket, a november végi, dunaújvárosi eredményével pedig egészen az országos ranglista élére verekedte magát.

3bublovicsA Kisfaludy Mihály Általános Iskola és Művészeti Iskola harmadikos diákja feltehetően már egyre nehezebben tudná fejből sorolni, hány arany, hány ezüst és hány bronzérmet szerzett az első versenyén való rajtkőre állásától. Az biztos, hogy novemberben folytatta ragyogó szereplését. A Tatabányai Vízmű Sport Egyesület Úszó Szakosztályának versenyzője a Diákolimpia városi fordulóján 50 m gyorson aranyérmet szerzett, míg 50 m háton a második helyen végzett. Ezt követte Hódmezővásárhelyen a 1bublovicsHód Kupa Nemzetközi Úszóverseny, ahol a 100 méteres pillangó szám után ezüstérem került a nyakába.

Alig párnapnyi pihenés után, november végén már Dunaújvárosban, a Közép-dunántúli régiós verseny keretei között mérette meg magát, s utasított maga mögé mindenkit a 200 méteres vegyes úszásban, 400 méter gyorson ezüstérmet szerzett.

István a dunaújvárosi eredményeivel, jelentős időjavításával a 8 évesek között 200 m vegyes úszásban megszerezte az országos úszó ranglista első helyét, valamint 400 m gyorson a másodikat.

Gratulálunk a fiatal úszónak!

Megosztás