Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

A lakosság segítségével sikerült a tatabányai nyomozóknak azonosítani a támadót. A Tatabányai Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 17 éves tatabányai lakossal szemben.

A gyanúsított 2016. augusztus 30-án 21 óra előtt pár perccel szóváltásba keveredett a Tatabánya – Oroszlány között közlekedő személyvonat jegykezelőjével. A sértett többször is felszólította a menetjegye átadására, de a fiatal utas csak kiabált és szitkozódott. A kalauz Bánhida megállóban leszállt a vonatról és telefonon értesítette a rendőröket. A tettes a vonatról leszállva támadólag lépett fel és ököllel fejen, karon, valamint vállon ütötte a jegyvizsgálót. A bántalmazást követően a helyszínről elszaladt.

A nyomozóknak a lakosság segítségével sikerült a támadó személyazonosságát megállapítani, akit a Tatabányai Rendőrkapitányságon 2016. augusztus 24-én gyanúsítottként kihallgattak. A 17 éves fiú a bűncselekmény elkövetését beismerte.

Megosztás