Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

November 6-án, vasárnap szervezi meg a Komárom-Esztergom Megyei Művese Alapítvány, valamint a megyei Vesebetegek Egyesülete a rendkívüli hőség miatt augusztusban elhalasztott megyei Vesebeteg Találkozót. A díjtalanul látogatható program helyszíne ezúttal a tatabányai Szent Borbála Kórház étterme lesz, ezért autóbuszt nem indítanak a szervezők.

A rendezvény 10 órakor kezdődik, s délelőtt szakmai előadások várják a résztvevőket: hallhatnak orvosi előadásokat, dietetikust táplálkozási tanácsokkal, s szó lesz szociálpolitikai kérdésekről is, de különböző, díjmentes egészségügyi méréseken is részt vehetnek a vesebetegek. Az ebéd után könnyedebb program, szellemi vetélkedő, kvíz, sport következik.

Az alapítvány és az egyesület bízik benne, hogy a találkozóra szóló invitálást minél több megyebeli vesebeteg fogadja el, transzplantáltak és dializáltak egyaránt. Papp Károly, az egyik szervező úgy véli, hogy szűkebb hazánkban jóval több vesebeteg él, mint ahányan a különböző szervezetekhez csatlakoztak, s akikhez az alapítványokon, egyesületeken keresztül elérhet a meghívásuk. A találkozó viszont kiváló alkalmat teremt arra, hogy megosszák egymással történeteiket, tapasztalataikat, kötetlenül ismerkedjenek, beszélgessenek, s a szakmai tájékoztatók mellett esetleg személyes tanácsokkal is ellássák sorstársaikat.

Bővebb információ Papp Károlytól kérhető a 06 30 9474333-as telefonszámon, az e-maileket a pappak@freemail.hu címen várja.

Megosztás