Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

A Nyugdíjas Klub székháza adott otthont péntek délután a Vértessomlói Nemzetiségi Falunapok nyitórendezvényének, amelyre Mórról, Oroszlányból, Várgesztesről, s Környéről is érkeztek vendégek, településünkről azonban sokan nem csak kikapcsolódni, hanem szórakoztatni is.

A Környebányai Bányász Nyugdíjas Klub megalakulását követően Svétecz László klubelnök, önkormányzati képviselő koordinálása mellett igen szoros kapcsolat alakult ki a két szervezet között, rendszeresen vesznek részt egymás programjain.

Minden bizonnyal a baráti szálaknak köszönhető, hogy a vértessomlói falunapok nyitórendezvényén péntek délután a kulturális, szórakoztató műsorról a környeiek és külterületein élők gondoskodtak. Nagy sikerrel adott műsort az októberben fiatal lánykákból megalakult mazsorett csoport, Bolemányi Magdolna citera kíséretében nóták csendültek fel, Bozóné Kucskár Anikó ismét ízelítőt adott csodálatos hangjából, s a Hülber testvérek, Dalma és Bianka által előadott táncdalok is jócskán rátettek egy lapáttal az esti hangulat megalapozására Vértessomlón.

 

Megosztás