Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

Folytatódik a „Zöld Bajnokok” versengése a környei általános iskolában, s a harmadik fordulóban is az alsó tagozatosok voltak a legaktívabbak, s fogadták meg Gyöngyi és Kati néni kérését. Azaz, ők jártak leginkább nyitott szemmel, kukkantottak be minden zugba, fedezték fel és fényképezték le a pazarlást, gyűjtötték össze a legtöbb bizonyítékot arról, hol szökik az energia.

A zsűri a pénteki eredményhirdetésen Monori-Kiss Csaba és Virga Réka negyedikes diákok „lesifotóit” sorolta az első helyre, második lett a Tisch Ádám, Tisch András, Domina Máté trió, míg a harmadik helyen Nagy Lilla végzett.

A nemes versengés folytatódik! Cél, hogy a programban résztvevő 40 általános iskola között a környei minél előkelőbb helyen végezzen, úgyhogy Zöld Bajnokok ismét munkára fel!

Gyöngyi és Kati néni az 1-3. osztályosoktól képregényeket vár. Rajzoljátok le, ti hogyan takarékoskodtok otthon, az iskolában, vagy adjatok tanácsot társaitoknak az energiatakarékosságra! A versenyben egyénileg vagy legfeljebb négyfős csoportokkal vehettek részt, a képregényt bármilyen technikával elkészíthetitek, de maximum A3-as nagyságban.

Az alkotások leadási határideje március 4. 10 óra.

A 4-8. osztályosoktól fogalmazást várnak a szervezők „Így takarékoskodunk otthon az energiával!”, vagy „A jövő háztartása és az energiatakarékosság!” címmel. A versenyben egyénileg vagy legfeljebb négyfős csoportokkal vehettek részt, a fogalmazás terjedelme maximum két A4-es oldal lehet. A leadási határidő március 4. 10 óra.

A felső tagozatosok a műveltségi vetélkedő előzetes feladatáról se feledkezzenek meg!

Dokumentálnotok kell, mit tett az osztály a tanév során az energia megtakarítás, a környezetvédelem érdekében. A dokumentáció lehet könyv, plakát, stb., s március 10-én 10 óráig kell elkészítenetek.

Jó munkát kíván Gyöngyi és Kati néni

Megosztás