Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

kornye_karacsony_2014-5Kedves Környeiek!

Idén is elérkezett a nap, melyet minden esztendőben annyira várunk. Vágyunk a csodára, melyet évről évre karácsonykor élhetünk át. A szívekben és az adventi koszorúkon növekvő világosság jól példázza azt a reményt, melynek beteljesülésében soha nem kellett csalódnunk. A legcsodálatosabbak, legfelemelőbbek és legemlékezetesebbek azok a percek, amelyeket a családunk, szeretteink körében élhetünk át. Mikor körbeálljuk a karácsonyfát és közösen elénekeljük a Mennyből az angyal-t.

Ilyenkor év végén mindenki végiggondolja, hogy mi történt az elmúlt esztendőben, végiggondolja cselekedeteit, döntéseit és számot vet. De különösen fontos, talán a legfontosabb, az a számvetés, hogy a családunkkal, barátainkkal, embertársainkkal miként bántunk az elmúlt egy esztendő során. Hiszen lehetünk a munkánkban bármilyen sikeresek, lehetünk gazdagok, lehet a mi karácsonyfánk alatt a legtöbb ajándék, ha a szeretet és az odafigyelés hiányzik az életünkből, mi leszünk a legszegényebbek, a legmagányosabbak ilyenkor karácsonykor. Ezért fontos, hogy kinyissuk szívünket és egymás felé forduljunk, hogy senki ne legyen magányos, hogy senki ne legyen egyedül, hogy mindenkihez eljusson egy-egy jó szó, egy-egy gondoskodó simogatás, szerető mosoly, odafigyelés, egy kis törődés.

Kedves Környeiek!

Valamennyiük számára áldott, szeretteik körében eltöltött boldog, meghitt ünnepet kívánok, s azt, hogy szeretetben, gondoskodásban ne csupán karácsonykor, de az év egyetlen napján se szenvedjen senki hiányt!

 Beke László polgármester

 

Megosztás