Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

csilla-0820A KLIK Tatabányai Tankerületének Díszoklevelét vehette át hétfőn Pedagógusnap alkalmából Trézlné Staudinger Csilla, a Kisfaludy Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola igazgatója eredményes intézményvezetői tevékenysége elismeréseként. Trézlné Staudinger Csilla 1989 óta a Környei Általános Iskola magyar-történelem szakos pedagógusa. 1999-ben igazgatóhelyettesi megbízást kapott, 2006 szeptemberétől átvette a művészeti tagozat vezetését, amely zene, színjáték, báb, grafikai és néptánc szakon működött. A művészeti iskola az ő irányítása alatt kiváló minősítést szerzett.

2010-től a Kisfaludy Mihály Általános Iskola igazgatója. Az intézmény két évvel később, 2012-ben elnyerte az ÖKO iskola címet, 2013-ban pedig Vöröskeresztes Bázisiskola lett. Sikeresen működött közre az iskolai játszótér létrejöttében, és nagy szerepe volt abban, hogy az intézmény pályázati támogatással 8 interaktív táblával gyarapodott. Valamennyi ötletével, javaslatával, intézményvezetői tevékenységével a diákok eredményes, sikeres iskolai munkáját segíti.

Példaértékű a kapcsolata a község önkormányzatával és a jelenlegi iskolafenntartóval is.

díszoklevél 001Szakmai téren és vezetőként is folyamatosan képezi magát, több szaktárgyi, anyanyelvi, tanügyi igazgatási és gazdasági továbbképzésen vett részt, 2007-ben közoktatási vezető végzettséget szerzett. Az iskola mintaszerű irányítása, jogszerű működtetése, a színvonalas és eredményes pedagógiai munka feltételeinek megteremtése és biztosítása, a szaktárgyak magas színvonalú oktatása az intézményvezetői teendők általa biztosított lelkiismeretes, kiemelkedő szintű ellátásának köszönhető. Mindemellett – de egyáltalán nem utolsó sorban – kollégái és munkatársai iránti embersége is méltóvá teszi a díjra.

Megosztás