Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

12adok-veszekA környei Művelődési Ház valamennyi „hadra fogható” asztala zsúfolásig megtelt portékákkal szombat délután az őszi adok-veszek vásáron, de a ruhaneműkből bőven jutott még szárítókra is. A programot akár kincsvadászatnak is nevezhetnénk, hiszen a gyermek, felnőtt ruhanemű, cipők, csizmák mellett megannyi játék, háztartási és lakberendezési tárgy, konyhai felszerelés, könyv, műsoros DVD, bizsu, korcsolya, esernyő, de még bárszék, busó álarc és denevér jelmez is gazdára várt.

Ez utóbbi egy kisfiú „standján” kellette magát a többi, otthon gondosan kiválogatott fiús játék mellett, merthogy – mint az édesanyjától megtudtuk – az alkalmi ifjú árus új rollerre gyűjt, ezért a vásáron kívánta szaporítani forintjait.

15adok-veszekAki tehát úgy döntött, hogy ellátogat a vásárra, biztosan nem bánta meg és az alapos mustra után nem távozott üres kézzel, bár sajnos a kínálat ezúttal is „legyőzte” a keresletet. Igaz, olyan anyuka is volt, aki egy, a közkedvelt közösségi oldalon posztolt fotó láttán ült azonnal autóba, és érkezett a Művelődési Házba, hogy megvásárolja a régóta vágyott, ám az üzletekben meglehetősen borsos áron kínált terméket.

A rendezvény végül jótékony célt is szolgált. Több vásáros úgy határozott, hogy nem szívesen utaztatja meg még egyszer az igaz használt, ámde tökéletes, gyakran újszerű állapotban lévő ruhaneműit, így felajánlották a szerényebb körülmények között élők számára. IMG_2942A kilenc zsáknyi ruha ideiglenesen a Művelődési Házban maradt, de még az ünnepek előtt válogathatnak belőlük a külterületeken élők.

A szervezők és árusok abban is egyetértettek, hogy kitartanak: tavasszal ismét meghirdetik a programot abban a reményben, hogy mind több ember látogat el az igazán pénztárcabarát rendezvényre, s a vásári forgatagban egymásra talál a kínálat, kereslet.

IMG_2905IMG_2903 IMG_2904 2adok-veszek 7adok-veszek 8adok-veszek 9adok-veszek 10adok-veszek 11adok-veszek 13adok-veszek 14adok-veszek 15adok-veszek 16adok-veszek 17adok-veszek 18adok-veszek 19adok-veszek 20adok-veszek

Megosztás