Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

jan.16-a_21Január 18-án kezdődik és 22-én, a Családi Nappal zárul a Kisfaludy Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola néptánc tanszakos diákjainak nyílt félévi vizsgáinak, bemutatóinak sora. A 13. Táncos Családi Napra 22-én délután várják a gyerekeket, szülőket, nagyszülőket, barátokat, ismerősöket.

Az alapfok 3-4-5. évfolyam táncosai nyitják az általános iskola néptánc tagozata nyílt félévi vizsgáinak sorát január 18-án, hétfőn 16 órától, őket követik 17.30-tól a továbbképzősök. Másnap, kedd délután 4 órától az előképző 2. alapfok 1-2-3. évfolyamos diákjai adnak számot tánctudásukból.

A tagozat néptánc-pedagógusa, László Márta az óvodás előképzős tánccsoportok szüleit, nagyszüleit is bemutató órákra invitálja a Vackor Óvoda és Bölcsődébe. Január 20-án, szerdán 15 órától az 1/a, 16 órától az 1/b csoport foglalkozása, tánccal való bájos ismerkedése tekinthető meg.

A 13. Táncos Családi Nap színes programjai idén január 22-én, pénteken délután 3 órakor kezdődnek az általános iskolában.

15 órától kézműves foglalkozások, játszóház várja az apróságokat Halmos Zsuzsa néptánc-pedagógus vezetésével. 16 órától népi játék bemutató szerepel a kínálatban és táncház élő zenére este 6 óráig. Muzsikál a Kincső zenekar, a táncházat Vastag Richárd vezeti. A „belépő” hagyományosan egy tál sütemény. A program támogatói: Környe Község Önkormányzata, Szivárvány Táncegyesület.

Megosztás