Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

Sok a kerékpáros és a gyalogos, hétvégén csoportokban az utak mellett is találkozhatunk kétkerekűvel túrázókkal, vagy gyalogosan kirándulókkal, ezért a járművezetőktől továbbra is fokozott figyelmet kér a megyei rendőr-főkapitányság, melynek illetékességi területén az elmúlt 24 órában két könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt.

Az előrejelzések szerint vasárnap általában sok napsütésre lehet számítani. Az időnként megnövekvő felhőzetből inkább csak a Dunántúlon fordulhat elő néhol záporeső. Az északkeleti szelet sokfelé élénk, a Dunától keletre helyenként erős lökések kísérik. A hőmérséklet délután többnyire 20 és 23, késő este 12 és 17 fok között valószínű.

Folytatódik a fokozott ellenőrzés, melynek elsődleges célja a gyorshajtók kiszűrése, de természetesen valamennyi szabályszegővel szemben intézkednek az egyenruhások. A rendőrség célja, hogy a közúti közlekedés szabályainak betartatásával csökkentse a balesetek számát és az eddigieknél is biztonságosabb legyen a közlekedés országszerte.

Komárom – Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Megosztás