Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

Hegyifutó Diákverseny-Ózd 2015 57Ózdon rendezték meg május harmadik hétvégéjén a Hegyi Diákversenyek zárórendezvényét, döntőjét, melyre az ország több pontjáról, Siklóstól kezdve, Hajdúböszörményen keresztül Salgótarjánig érkeztek a diákversenyzők, s természetesen a környei tanulók sem hiányozhattak.

A megmérettetésen az ország 36 iskolának diákjai vettek részt, amely a nevezési számok növekedése mellett kiváló színvonalú versenyt is eredményezett. A környei Kisfaludy Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészeti iskolát hat sportoló képviselte, ők korábban valamennyien megszerezték a megyei Diákolimpia első hat helyezésének egyikét, ezzel pedig a jogot, hogy részt vehessenek az első Országos Hegyi Futóversenyen, melyet a Bíben-völgyben rendeztek meg. A két legfiatalabb korcsoport versenyzőire, így a környei indulókra is 1 km-es futás várt kijelölt pályaszakaszon, 60 méteres szintkülönbséggel, s községünk sporttehetségei remek eredményeket értek el.

környei-csoportKorosztályában ezüstérmet vehetett át Szemeti Zétény, Labossa Luca pedig a dobogó harmadik fokára állhatott fel az eredményhirdetéskor. Adamek Lili negyedikként, Lopez Vega Hamka Emma és Bíró Viktória ötödikként ért célba, s Kerecsényi Ákos is a még pontot érő hatodik helyen végzett. Gratulálunk a szép sikerekhez!

A gyereket Demeterné Slezák Éva és Hörömpöli Tiborné kísérte el a versenyre, s ezúton köszönik az önkormányzat, illetve az iskolai alapítvány segítségét, támogatását, mellyel lehetővé tették, hogy a diákok részt vehessenek az ózdi megmérettetésen.

Megosztás