Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

20karácsony-kupaTavaly tíz csapat részvételével az eltelt esztendők legnagyobb szabású Karácsony Kupáját rendezték meg Környén, ezért idén Török Mihály már „limitálta” a nevezők létszámát, így „csak” nyolc együttes rúgta a bőrt szombaton az általános iskola tornatermében.

Az első sípszó elhangzásától az utolsóig így is nyolc óra telt el, mire a helyi, oroszlányi, kömlődi és móri gárdák kialakították a végső rangsort.

A két csoportban zajló mérkőzések az „A”-ban szereplőknél érdekes eredményt hoztak, hiszen a három legjobb együttes ugyanannyi pontot szerzett, így az egymás elleni eredményeik gólkülönbségei alapján jutott tovább első helyen a Vashíd és másodikon az XXL Redőny.

A kupa harmadik helyéért végül a Kisház FC és a Winers küzdött, ez előbbi a játékidő végére meglehetősen meggyőző, 8-1 arányú győzelmet aratott.

32karácsony-kupaHatalmas érdeklődés és igencsak felfokozott hangulat kísérte a döntőt, hiszen az XXL Redőny tavaly megfosztotta az előző évben szerzett trónjától a Vashíd együttesét, s idén is ők csaptak össze az elsőségért. A Vashídnak minden vasakarata ellenére sem sikerült visszakapaszkodnia a dobogó legfelső fokára, a 3-2-es vereség után meg kellett elégednie a második helyezéssel.

A torna gólkirályi címét Kiss Márk (Winers) nyerte el, míg a legjobb kapusnak járó elismerést Erdősi Csaba (XXL Redőny).

A nyolc óra alatt 136 gól született, s nem csupán az első három helyezéssel dicsekedhetnek környei csapatok, a kupa negatív csúcsát is egy hazai formáció állította fel. A Lodzsi Color három mérkőzése során 30 gólt gyűjtött be, s csupán 5 alkalommal sikerült megrezgetnie az ellenfél hálóját.

33karácsony-kupa 35karácsony-kupa 36karácsony-kupa 37karácsony-kupa 38karácsony-kupa 39karácsony-kupa 40karácsony-kupa 41karácsony-kupa42karácsony-kupa1karácsony-kupa 3karácsony-kupa 4karácsony-kupa 5karácsony-kupa 6karácsony-kupa 7karácsony-kupa 8karácsony-kupa 9karácsony-kupa 10karácsony-kupa 11karácsony-kupa 12karácsony-kupa 13karácsony-kupa 14karácsony-kupa 15karácsony-kupa 16karácsony-kupa 18karácsony-kupa 19karácsony-kupa 24karácsony-kupa 25karácsony-kupa 26karácsony-kupa 27karácsony-kupa 28karácsony-kupa 29karácsony-kupa 30karácsony-kupa 31karácsony-kupa

 

 

Megosztás