Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

Komárom-Esztergom megyében is elindította a rendőrség „Házhoz megyünk” elnevezésű országos programsorozatát. Az állampolgárok három helyszínen, Tatabányán, Tata és Esztergomban személyesen kérhetik a rendőrök segítségét ahhoz, hogyan óvják meg értékeiket a bűnelkövetőkkel szemben.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési tisztjei a bűnmegelőzést célzó programsorozatba ezúttal is bevonták a helyi polgárőröket, valamint a Komárom-Esztergom Megyei Személyi és Vagyonvédelmi Kamara munkatársait, amelynek első állomása egy olyan szakmai konzultáció megtartása volt, ahol Farkas Gábor r. ezredes, főkapitány és Dr. Reinhoffer Csaba r. ezredes, bűnügyi főkapitány helyettes tájékoztatta a résztvevőket a bűnelkövetők által használt eszközökről, módszerekről.

A rendőrök először október 26-a és 30-a között Tatabányán az Interspar, Tatán és Esztergomban pedig a Tesco épületében várják azok jelentkezését, akik otthonukban további részletes tájékoztatást kérnek a szakemberektől.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja az állampolgárok figyelmét, hogy hívatlanul nem mennek házhoz senkihez. Előre egyeztetett időpontban keresik fel azokat, akik korábban valamely információs pontnál igényelték azt.

Megosztás