Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

Az időjárási előrejelzések szerint a hétvégén nyári melegre lehet számítani, mely a szabadba csábítja a lakosságot. A jó időnek köszönhetően a szokásosnál nagyobb forgalomra kell számítani Komárom-Esztergom megye útjain, főként az M1-es autópályán és a Balatonra vezető főúton. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság a közlekedők biztonsága érdekében felhívja a járművezetők és gyalogosok figyelmét a közúti közlekedés szabályainak betartására.

A rendőrség kéri a lakosságot, hogy fokozott óvatossággal, a mindenkori forgalomnak megfelelő sebesség mellett közlekedjenek. Tartsanak kellő követési távolságot, előzés során mindig győződjenek meg a manőver biztonságos befejezésének lehetőségéről. A melegben csökkenhet a reakcióidő, lankadhat a járművezetők figyelme, hamarabb kimerülhetnek, ingerültebbé válhatnak. Ilyenkor pihenjenek néhány percet, igyanak sok folyadékot.

A fokozott forgalomra a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság felkészült. A járművezetők a hétvégén a szokásosnál több rendőrrel találkozhatnak az M1-es autópályán és a megye főbb útjain. Az egyenruhások folyamatos sebességellenőrzéssel, a szabályszegők kiszűrésével segítik elő a biztonságos és balesetmentes közlekedést.

 

Megosztás