Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

környe-női-csapatA Környe SE női felnőtt csapatára ismét nagy rangadó vár szombaton, amikor a drukkerek segítségére is számítanak. A Tatabányai Amazonok elleni hazai mérkőzés 15 órakor kezdődik, a remények szerint népes szurkolótábor előtt, a hölgyek pedig mindent megtesznek azért, hogy a találkozó végén győztesként hagyják el a pályát.

A csapatnak a múlt héten sikerült megvernie idegenben azt a Csetényt, amely addig veretlenül állt az élen, és amely már 3 éve nem talált legyőzőre hazai környezetben.

Ezzel a környei lányok utolérték őket, és jelenleg az első három helyezett ugyanannyi ponttal áll a dobogón.

Szombaton tehát a női focisták ismét nagy lépést tehetnek az esetleges bajnoki cím felé, amely nemrég még elérhetetlen távolságban volt, most azonban egy jó mérkőzéssel és persze később még pár győzelemmel akár meg is szerezhető.

A csapat ehhez kéri a szurkolók segítségét! Szombaton 15 órakor hazai pályán fogadják a nagy rivális Tatabányai Amazonok csapatát. Azt a Tatabányát, amelyik a Csetény hétvégi vereségét követően az élre állt a bajnokságban. Azt a Tatabányát, ahol két éve egy közel 100 fős környei szurkolótábor buzdítása mellett már egyszer sikerült egy hasonló, szinte „bajnoki döntő” mérkőzést megnyerni. Akkor a hatalmas hangulat mellett sikerült megszerezni a három pontot, és a lányok biztosak benne, hogy ez a szurkolói plusz is kellett a győzelmük kiharcolásához.

Raffai Sándor edző és a lányok azt ígérik, mindent megtesznek azért, hogy ismét legyen egy kis fociünnep Környén, s abban bíznak, hogy végül népes nézősereggel ünnepelhetnek.

Tehát:

2015. 04. 18. (szombat) 15 óra:

Környe sportpálya, Környe SE (3.) – Tatabányai Amazonok (1.)

Megosztás