Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

1meccs0831Győzni kell! – ez volt Raffai Sándor, a Környe SE kétszeres bajnok női focicsapata edzőjének utasítása és egyben reménye a Fejér Megyei Női Labdarúgó Bajnokság második fordulója, a megye legnagyobb rangadója, a Tatabányai Amazonok ellen szombaton vívott mérkőzés előtt.

Sajnos sem az edző, sem pedig a hazai környezetben mérkőző környei hölgy játékosok reményei nem váltak valóra: a meccs végén a Tatabányai Amazonok 0-2 arányú győzelmet könyvelhettek el, amire – az edző szerint az összjáték képe alapján – nem szolgált rá a bajnokcsapat.

Az első félidőben mindkét gárda gyengén teljesített, egyik sem mutatott semmi olyat, ami alapján kiemelkedhetne a mezőnyből. Passzív mezőnymunka, mindössze 1-1 kapufa volt 1-1 távoli lehetőség után, 2meccs0831és egy keresztbe lőtt labda a vendégektől, ami veszélyesnek mondható – értékelt a meccs után az edző. Raffai Sándor a félidőben igyekezett felrázni a környei lányokat, akik érezték, hogy a mutatott teljesítmény kevés, ezért a második játékidőre úgy futottak ki a pályára, hogy „nekimennek” a vendégeknek. Ekkor már a trénernek is kezdett tetszeni, amit lát. A lányok elkezdtek játszani, jöttek a kiugratások, az átforgatások, ugyanakkor két óriási ziccert is elhibázott a hazai csapat, s ahogy az ilyenkor lenni szokott, jött a büntetés: egy kontra után büntetőt kapott a vendéggárda és ki is használta, megszerezte a mérkőzés első gólját.

3meccs0831Ezek után már kitámadtak a környeiek, azonban a stressz sok hibát szült, s bár így is sikerült gólhelyzetet kialakítaniuk, az ismét kimaradt… a folytatásban egy több mint vitatható helyzet után a hazaiak leálltak egy pillanatra, az ellenfél megindult, és a kontra végén – Raffai Sándor értékelése szerint – nevetséges büntetőt ítélt a játékvezető, amit ismét higgadtan használtak ki a vendégek. Hiába tettek ezután mindent egy lapra a környei hölgyek, semmi nem jött össze. Ahogy az edző summázott: ha másnap estig játszanak, akkor sem lőttek volna gólt ezen a mérkőzésen.

Raffai Sándor értékelése: a játék képe alapján ismét nem érdemeltünk vereséget, de adtunk egy félidő előnyt az ellenfelünknek, ettől idegesek lettünk, sokat hibáztunk, és ezt remekül kihasználták a vendégek. Remélem, az időben jött pofon összerázza a csapatot és a következő fordulóban helyretesszük a renoménkat.

4meccs0831 7meccs0831 8meccs0831 9meccs0831 10meccs0831 11meccs0831 12meccs0831 13meccs0831 14meccs083115meccs0831

 

Megosztás