Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

A Magyar Országos Horgász Szövetség fő támogatásának köszönhetően ismét két korosztályban hirdetett gyermek tagjai részére versenyt május 28-ára a Környei Horgász Egyesület, az apróságok már a reggeli gyülekezésnél ámultak az ajándékok sokasága láttán, s természetesen valamennyien azzal a gondolattal telepedtek ki a tó partjára, hogy de jó is lenne az egyiket megnyerni.

Ez sajnos természetesen nem mindenkinek sikerült, a 19 gyerkőcből csupán nyolchoz pártolt a horgászszerencse, közülük azonban több olyan is akadt, akit alaposan kegyeibe fogadott a Fortuna.

Az alsósoknál például már két, 6 dekásra tippelt snecivel is bronzérmes teljesítményt ért el Juhász Ádám. A második helyen végzett Bános Dóra 40 dekával, és alaposan elhúzott a mezőnytől Hódos Edina, akinél 4.02 kg-ot mutatott a mérleg. A halak között egy tekintélyes amur is a horgára akadt, s bár az édesapja elmondása szerint könnyű fogás volt, Edina elárulta, hogy bizony elzsibbadt a karja, mire a szákba került.

A felsősöknél Soós Ádám Balázs sem panaszkodhatott a szerencséjére, hiszen míg órákon át eredménytelenül várt kapásra, az utolsó percekben kifogott 2 kiló 16 dekás ponty a harmadik helyre repítette. Hartman Ákos Balázs 2 kilós 98 dekás eredménye a második helyhez volt elegendő, az elsőnek járó ajándékokat pedig magabiztosan hódította el 3 kiló 72 dekás halával Hujber Dorina.

Mint Török Mihály elnök az eredményhirdetéskor elmondta, a programot hagyományosan a tatabányai Fisch Kft. és Környe Község Önkormányzata is támogatta, így a gyerkőcök örömére időnként bizony elkélt a szülői segítség az ajándékok átvételekor.

Megosztás