Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

A Kisfaludy-napok programsorozat egyik állomása hagyományosan a kistérségi tanulmányi verseny, amelyen idén nagyjából hatvan diák vett részt Tatabányáról, Bokodról, Dadról és Környéről. A tanulók négy tudományterületen mérték össze tudásukat a különböző korosztályokban egyénenként, illetve csapatot alkotva, a kisfaludys diákok összességében két első, két második és három harmadik helyezést értek el.  

A természetismeret feladatsorok értékelését követően a képzeletbelei dobogó valamennyi fokára hazai csapat állhatott. A legkiválóbban Pokornyi Veronika, Auer Róbert, Németh Lilien és Hörömpöli Ádám teljesített. A második helyen az Aknai-Mike Panna, Tisch András, Budavári Helga és Auer Zsombor összeállítású gárda végzett, míg a harmadikon Tóth Szabolcs, Karnuts Ferenc, Fehér Fanni és Kacz Gergő.

Magabiztosan, és a legtöbb pontot elérve oldotta meg a történelmi feladatokat Füstös Bálint, Lengyel Renáta és Szabó Zsolt László, így ők vehették át az első helyezettnek járó ajándékokat.

Magyar nyelv és irodalomból két érmet tartottak itthon a környei diákok: Kaszap-Nagy Sára, Csizmadia Leila, Tóth Kíra és Lopez Vega Emma csapata ezüstöt, míg Bán Márk, Kulcsár Krisztina, Czigle Panna és Mosberger Tamás együttese bronzot.

A rajz feladatot az 5-6. évfolyamosok versenyében Molnár Hanna Napsugár a harmadik legügyesebben oldotta meg, a 7-8. osztályosok között Virga Kíra a második helyen végzett.

Gratulálunk a diákoknak és felkészítőiknek: Soltész Lászlónak, Pulayné Fekete Magdolnának, Sárosiné Rácz Gabriellának, Sárköziné Kovács Máriának, Beke Lászlónak, Magyarits Katalinnak, Takácsné Eichhardt Emmának, Takács Karolinának, Ráczné Wiszt Vilmának!

Megosztás