Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

környe-női-friss-képEgy végig kiélezett, pörgős, harcos mérkőzésen múlta felül szombaton a tatabányai Amazonok együttesét Környe női labdarúgócsapata hazai pályán. A meccset a házigazdák roppant idegesen kezdték, s majdnem 10 percnek kellett eltelnie, hogy magukra találjanak, de végül sikerült.

A csapat miután túljutott a kezdeti nehéz időszakon, fokozatosan átvette a mérkőzés irányítását, mezőnyben az ellenfél fölé nőtt. Az Amazonok azonban nagyon jól figyeltek a védekezésre, így a Környe nem tudott nagy helyzeteket kidolgozni. Végül egy védelmi hibát kihasználva Mosolics Szandi szerezte meg a vendéglátók számára a vezetést jelentő gólt. A sikert még két helyzet követte az első félidőben, de egyszer a környei játékos tévesztette el a kaput, egyszer pedig az ellenfél hősiesen blokkolt háromszor gyors egymásután.

A félidőre 1-0val mentek pihenőre a csapatok, és ez a második játékrészben már nem is változott. Nagy lehetőség nélkül telt el a második 35 perc. A vendégeknek volt egy 35 méteres szabadrúgása, amit a szél majdnem besegített, illetve egy veszélyes kiugratása, amire a hazaiak kapusa, Terdik Tamara roppant jól mozdult ki. A másik oldalon több kiugratás is volt, amiből igen komoly ziccer lehetett volna… De ott a volna… Rendre közbejött valami: egy rossz passz, amikor 2-1-ben támadott a Környe, vagy egy gödör, amiből rossz irányba pattant a labda, vagy egy gyors védőjátékos.

Raffai Sándor edző úgy véli, hogy összességében egy szoros, kiélezett, olyan „tipikus egygólos” mérőzést sikerült megnyerni a környei lányoknak. Bár a játékuk minősége meg sem közelítette az előző hetit, küzdeni akarásból jelesre vizsgázott a társaság.

A csapat tagjai:

Terdik Tamara, Keliger Lilla, Raffainé Békefi Alexandra, Hribár Anett, Molnár Zsuzsanna, Fábián Zina, Zemplényi Zsófia, Cserháti Renáta, Cserháti Anita, Mohos Kitti, Balatoni Dóra, Belány Brigitta, Eignerné Schlapakk Brigitta, Hetzmann Tímea, Pécsváradi Dorina, Németh Zsófia, Mosolics Alexandra

 

Megosztás