Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

Kedves Környeiek!

A napokban valamennyi postaládába eljut, eljutott a Környei Hírhozó márciusi száma, melynek lapzártája 11-én, a veszélyhelyzet kihirdetését megelőzően volt. Az újságban közzé is tettük ezeket a sorozat: „A koronavírus okozta helyzet hazánkban is szinte óráról-órára változik, így a nyomdai előkészítés, előállítás és terjesztés időtartama miatt e lap hasábjain nem áll módunkban aktuális, hiteles információkat közzétenni.”

A címlapon pedig ez olvasható:

„Lapzártánk után történt: a koronavírus okozta veszélyhelyzet miatt a kormány döntött az iskolák bezárásáról, a környei önkormányzat pedig március 15-én a Vackor Óvoda és Bölcsőde, a Művelődési Ház, a Közösségi és Tájház, a Sportegyesület és az Erdei Iskola visszavonásig érvényes bezárásáról, a Polgármesteri Hivatalban a személyes ügyfélfogadás szünetel, telefonos és elektronikus ügyintézés áll rendelkezésre.”

Tehát a nyomdai előkészítés, előállítás és a terjesztés időtartama okozta, hogy Önök az újság hasábjain még találkozhatnak olyan programok, rendezvények előzeteseivel, melyekről mára tudjuk, hogy nem tarthatóak meg. A naprakész, hiteles információkért kérjük, kövessék figyelemmel a www.kornye.hu oldalt, ahol folyamatosan tájékoztatjuk Önöket. Az itt olvasottakról kérjük, tájékoztassák azon idősebb rokonaikat, ismerőseiket is, akik nem rendelkeznek internet kapcsolattal, vagy kevésbé járatosak az online világban.

Egyben tájékoztatjuk Önöket, hogy jelenleg készül a Környei Hírhozó márciusi különszáma, melyben a honlapon eddig már megjelent, a járvánnyal kapcsolatos legfontosabb információkat, eddig hozott intézkedéseket tesszük közzé azok számára, akikhez esetleg eddig nem jutottak el. Az újság terjesztése március 26-ától várható.

Beke László polgármester

 

Megosztás