Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

közlekedik-a-családAz ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság idén is meghirdette a „Közlekedik a Család” elnevezésű közlekedésbiztonsági vetélkedősorozatot. A Komárom-Esztergom megyei vetélkedő, 2016. április 23-án (szombaton) 9 óra és 14 óra közötti időben Tatabányán, a Győri úti Skoda Szalon területén kerül megrendezésre.

A közlekedésbiztonsági versenyre, a vetélkedő ideje alatt is jelentkezhetnek a családok, akik egy 6-17 év közötti gyermeket nevelnek és legalább az egyik szülő „B” kategóriára érvényes vezetői engedéllyel rendelkezik.

A család tagjai két KRESZ tesztlapot töltenek, majd a szülők egyike a gépjárművel vezetéstechnikai pályán teljesíti a feladatokat, párja elsősegélynyújtó alapismereteiről ad számot.  Közben a gyermek és a szülők egyike ügyességi pályán kerékpározik, valamint a kétkerekű kötelező felszereléseivel kapcsolatos feladatot teljesíti.

A családok regisztrációja és versenyeztetése folyamatosan történik.

Az első három helyezett család értékes díjakat vehet át.  A győztes család képviseli megyénket a 2016. június 18-19-én, az országos döntőn.

Az országos verseny fődíja egy Skoda Rapid Spaceback típusú személygépkocsi, de valamennyi család értékes nyereménnyel térhet haza.

Az érdeklődők jelentkezhetnek elektronikus úton, a www.kozlekedikacsalad.hu internetes portálon vagy személyesen, a vetélkedő napján, a területi verseny helyszínén.

 

Megosztás