Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

Szerény, de annál ízletesebb ebéddel várta a segíteni vágyókat vasárnap déltől a Környei Katolikus Karitász a Tájházban, ahol többféleképpen elkészített – sült és főtt – krumpli, hagyma, s szalonna került a tányérokra.

A karitatív szervezet Advent harmadik vasárnapján évek óta mozgósítja a jóakaratú, segíteni vágyó embereket, akik a puritán ebédjük “árával” támogatják falunk rászoruló, esetleg krízishelyzetben lévő lakóit.

Természetesen már az alapanyagok is támogatóknak köszönhetők, a burgonyát és hagymát Reichnach György, míg az ételekhez kínált bort Pákozdi Ferenc alpolgármester ajánlotta fel.

A vasárnap összegyűlt pénzbeli támogatások mellett tartós élelmiszereket is vár a szervezet, az adományokat kedden 14 és 16 óra között lehet eljuttatni a katolikus templomba.

A Karitász országos központjából csütörtökön érkezik szintén tartós élelmiszerekből összeállított adomány, így a helyiek felajánlásai, és a karitatív szervezet támogatása idén is mind az 56 rászoruló környei család ünnepét varázsolja szebbé.

Megosztás