Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

1kerékpárosNégy korcsoportban hat nevező vágott neki a Mozdítsd meg „KÖRNYE”zeted! kerékpáros ügyességi feladatainak szombat délelőtt az iskola udvarán, így akár a dobogós helyezések valamelyikének magabiztos tudatával is kerekezhettek volna, ha… Ha nem veszik ennek ellenére igenis komolyan a versenyt.

A nevezők számát e sorok írója – ráadásul egyetlen női indulóként – szaporíthatta volna, ámde akkor előáll az a helyzet, melyet Gubicza István szervező így érzékeltetett: ketten ültök a biciklin, a majré és te…

Maradtak tehát az erősebb nem képviselői, azaz Mucsi Ákos, valamint az Odler és a Tóth család férfi tagjai, akiknek nem csupán a rázóval, billenővel, bójákkal és vizespohár szállítással kellett megküzdeniük, hanem zárásul KRESZ-totóval is, a legkisebbeknek természetesen anyu segítségével. Az értékelésnél aztán kiderült, hogy bizony még a felnőttek sem tudták valamennyi kérdésre a helyes választ, s talán nem árt felfrissíteni az ismereteiket. 4kerékpárosMerthogy – egyáltalán nem mellesleg – a verseny egyik célja épp ez volt: itt a jó idő, közeledik a nyári szünet, egyre több gyerkőc pattan gyakrabban bringára, hasznos lenne őket a legfontosabb közlekedési tudnivalókra is felkészíteni. A szombati, családias hangulatú program résztvevői tehát nem csupán sikerélményekkel és ajándékokkal gazdagodhattak, hanem ezekkel az információkkal is, azaz valamennyien többszörösen is nyertek.

Korcsoportjában egyedüli indulóként lett első Odler Márton és Mucsi Ákos, az alsós Tóth Szabolcs testvérét, Hunort szorította a második helyre, Odler Zoltán pedig a másik családfőt, Tóth Zsoltot.

32kerékpáros  5kerékpáros 6kerékpáros 8kerékpáros 10kerékpáros 11kerékpáros 15kerékpáros 17kerékpáros 18kerékpáros 21kerékpáros 22kerékpáros 25kerékpáros 26kerékpáros 27kerékpáros 28kerékpáros 29kerékpáros 30kerékpáros 31kerékpáros

 

Megosztás