Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

11farsang-kupaSzinte hajszálon múlt, hogy a tavalyi Farsangi Kupa győztese, a Vashíd gárdája szombaton nem játszhatott ismét döntőt a környei általános iskola tornatermében. Az, hogy a maskarás időszakban is teremfocizni hívják a falubelieket, már több mint két évtizedes múltra tekint vissza, idén 22. alkalommal rúgták a bőrt, s a Bentteler személyében egy móri együttes is Környére látogatott.

Ha pedig eljött, akkor egy füst alatt meg is fosztotta trónjától a Vashíd csapatát, miután a B csoportban mindketten 4-4 pontot szereztek, ám gólarányban a tavalyi győztes alulmaradt, így csak az ezüstéremért küzdhetett a helyosztók során, míg végül a bronzot szerezte meg.

A kupáért vívott harcban, a Bentteler és a Kisház FC összecsapásában a móriak 5-3 arányban diadalmaskodtak, s ragadták magukhoz a trófeát.

Bár így a Kisház FC a második helyre szorult, szép egyéni eredményekkel is dicsekedhetnek, hiszen a csapat két játékosát is kiemelte Török Mihály szervező a díjátadáskor: Szappanos Attila nyerte el a gólkirályi címet, míg Szemeti Csaba a legjobb kapusnak járó elismerést vehette át.

benttelerKisház FCVashíd

 

Megosztás