Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

A rendőrség keresi egy Ford gazdáját, aki november 6-án Környén, a József Attila utcában egy kerékpárosnak ütközött, majd segítségnyújtás nélkül továbbhajtott.

Segítségnyújtás elmulasztása miatt indított eljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság egy szabálytalanul közlekedő gépjárművezetővel szemben. A rendőrséget a kórház értesítette, miszerint egyik súlyos sérülést szenvedett betegük közlekedési baleset áldozata lett.

A sértett november 6-án fél 12-kor Környén, a József Attila utcában közlekedett kerékpárjával, mikor egy Ford típusú személygépkocsival ütközött. Az autó vezetője feltehetően nem jobbra tartva közlekedett, így mikor a kerékpáros mellé ért, érintőlegesen nekiütközött. A kerékpáros elesett, majd másnap a Tatabányai Szent Borbála Kórházban az orvos súlyos sérüléssel látta el.

A férfi elmondta, hogy a gépjármű vezetője segítségnyújtás nélkül hajtott tovább. A Tatabányai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást indított az ismeretlen gépjárművezetővel szemben és egyben a lakosság segítségét kéri. A hatóság várja azok jelentkezését az 517-777-es telefonszám 21-48-as mellékén Szabó István balesetvizsgálónál, illetve a 107-es vagy 112-es segélyhívók valamelyikén, akik információval rendelkeznek a balesetről, vagy annak elkövetőjéről.

Megosztás