Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

ballagás_14Egy, kettő, három, négy, te kis cipő, hová mégy? Kip-kop, kopogok, óvodába indulok… – mondókáztak a Vackor Óvoda és Bölcsőde legkisebbjei tarisznyával a vállukon a szerdai ballagási ünnepségükön.

Idén 18 bölcsis köszönt el a társaktól, s lesznek, akik egymástól is, hiszen nem mindenki ugyanabban az óvodai csoportban tölti majd szeptembertől a napjait. Így nem csupán új óvónénik, de új barátok is várnak majd az apróságokra, akik énekeltek, verseltek, mint a nagyok „ballagtak”, majd pedig ballagás_19kíváncsiskodtak a közös fotózás ideje alatt is: mi mindenre lehet jó a bölcsis jelükkel díszített fakanál, s mit rejthet a rajta függő pöttyös batyu? A tarisznya iránti érdeklődést végül finom falatok terelték el, hiszen az intézmény második bölcsődei ballagása is palacsintapartival zárult: kinek, kinek szája íze szerint barack- és szamócalekvárossal, mogyorókrémessel.

ballagásballagás_04 ballagás_05 ballagás_07 ballagás_09 ballagás_10 ballagás_11 ballagás_12 ballagás_13ballagás_15ballagás_03

Megosztás