Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

aláírás26000 m2-es raktárcsarnok építéséről született megállapodás a Trans-Sped Cégcsoport és az AGC Glass Hungary Kft. között a Tatabánya-Környe Ipari Parkban. A beruházás 15 új munkahely teremtésére ad lehetőséget.

Az 5+3 éves, 2 milliárd forint összegű raktározási és szolgáltatási szerződés keretében megépülő raktárcsarnok az AGC Glass Hungary Kft. által alapanyagként használt síküveg tárolására alkalmas létesítmény, amely biztosítja a vállalat számára a jelenlegi, csehországi tárolás helyett az itteni raktározást.

A két cég együttműködése 8 éve tart, az AGC környei gyárában előállított személygépkocsik oldalüvegei és hátsó szélvédői tárolására szóló megbízást 2008 óta teljesíti a Trans-Sped, ezen felül kiszolgálja az AGC-val szerződésben álló autógyárakat.

sajtótáj3Az AGC Glass Hungary Kft. csaknem fél éve dolgozik a cseh raktár Magyarországra történő áthelyezésén, melynek célja a logisztikai folyamatok optimalizálása. A tárolásra és szolgáltatásra kiírt tender elnyerésével a Trans-Sped további 6000 m2-es csarnokkal növeli helyi kapacitását. A raktárcsarnokot a tervek szerint 2016 decemberében adják át.

A csütörtökön aláírt szerződés keretében megépülő raktárcsarnok a tervek szerint legalább 15 új munkahely teremtésére ad lehetőséget – 11 fő raktári dolgozó és 4 fő tehergépjármű-vezető számára.

Megosztás